Hem


Lammskinn från Sindarve


Hos oss hittar du lamm- och fårskinn från gotlandsfår av finaste kvalitet. Vi har både butik på gården och försäljning i webbutiken.  Välkommen också att höra av Dig om Du har speciella önskemål, tex beställningar om flera skinn som ska matcha. Jag svarar gärna på förfrågningar om vilken typ av skinn som passar för ett visst ändamål.

Ni som har planer på ett Gotlandsbesök är hjärtligt välkomna att besöka oss. Gårdsbutiken är öppen året om. Mer om gården och oss kan du läsa här.

Sheepskins from Sindarve


Short descriptions of the products also in English. We deliver worldwide.


Eva Twengström

info@sindarvelammgard.se

Tfn 0708490245Beställningar


Snabb leverans - vi postar paketen samma dag som beställningen kommer.


Lammskinn är ofta jämna i färgen och i många fall har vi flera mycket lika skinn. Alla skinn är individmärkta och vid beställning av ett artikelnummer levereras det skinn som visas på bilden. Om ni behöver flera skinn som ska matcha så hjälper jag gärna till. Det finns även lammskinn som är vackert tecknade i flera nyanser och av dessa finns oftast bara ett exemplar.


Tackskinnen/fårskinnen är fantastiskt vackra och finns i alla nyanser från mycket ljusa till svarta. Många skinn är också tecknade i flera nyanser av grått. Skinnen är oklippta, med fina lockar och mycket glansiga.